Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Dan zit je goed op deze pagina waar je alle informatie kunt vinden. Mocht het toch zijn dat je iets wil weten wat hier niet staat vermeld? Gebruik dan ons Contact Formulier!

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Wees eens eerlijk, wie houdt er nou van wachten? Wij niet! Een bestelling wordt altijd zo snel mogelijk in behandeling genomen. Standaard verzenden wij de volgende dag met uitzondering van het weekend of feestdagen.

Omdat wij bezorgen via DHL krijg je altijd een track&trace code toegestuurd via e-mail. Hierin staat een link welke een webpagina opent waarin je precies kunt zien waar je pakket zich op dat moment in het proces bevindt en de verwachte bezorgtijd.

Het is mogelijk dat er heel soms vertraging in het verzendproces zit. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Bezorgen jullie alleen in Nederland?

Op dit moment bezorgen wij uitsluitend in Nederland.

Ik heb na mijn betaling geen bevestiging gekregen.

Na het betalen ontvang je een factuur welke wordt verstuurd naar het e-mail adres dat je hebt op moeten geven tijdens het betaal proces. De e-mail met factuur wordt automatisch verstuurd. Heb je niets ontvangen? Stuur ons dan een e-mail via het contact formulier of direct op info@videnta.nl. We kijken gelijk wat de status is van je bestelling, wat er mis is gegaan en zullen de factuur opnieuw sturen.

Kan ik een bezorg datum kiezen?

Zeker! Dit kun je een datum opgeven tijdens het betaal proces.

Track&Trace zegt bezorgd maar ik heb niets ontvangen.

Hoogstwaarschijnlijk is het pakket aangenomen door een huisgenoot of is het bezorgd bij de buren. DHL laat altijd een kaartje achter in de brievenbus als het pakket bij de buren is bezorgd. Is dit niet het geval kijk dan op deze pagina van DHL.

Ik heb de bezorger gemist.

Heb je de bezorgen gemist en geen “niet-thuis-kaartje” gekregen? Kijk op deze pagina van DHL wat je kunt doen!

Kan ik mijn pakket ook vandaag krijgen?

We proberen alle pakketten zo snel mogelijk te bezorgen. Helaas kunnen wij bestellingen niet op dezelfde dag bezorgen.