Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Dan zit je goed op deze pagina waar je alle informatie kunt vinden. Mocht het toch zijn dat je iets wil weten wat hier niet staat vermeld? Gebruik dan ons Contact Formulier!

Wil je een product retour sturen? Dan is dat geen probleem. Dit kan binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling. Dit kan uiteraad alleen bij ongebruikte, niet beschadigde en niet geopende producten.

Gaat het niet om een defect of beschadigd product, dan vergoeden wij de kosten voor het retouneren niet. De kosten voor het retouneren zijn in dit geval voor de koper.

Heb je een incomplete of beschadigde bestelling toe gezonden gekregen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dit zo snel mogelijk op lossen!

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort naar hetzelfde bankrekening waarmee de aankoop gedaan is. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij het pakket ontvangen hebben.

Bewaar altijd het bewijs van de terpostbezorging totdat je de aanschafprijs hebt terugontvangen.

Je retourneert je bestelling met dezelfde vervoerder als waarmee het pakket geleverd is. Onze pakketten worden door DHL geleverd. Deze pakketten kunnen alleen retour gestuurd worden via een DHL pakketpunt. Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking.

Gebruik ons retourformulier om het product retour te sturen. Graag ontvangen we naast het ingevulde retourformulier ook een e-mail met de reden waarom je een product retour stuurt en een bevestiging dat je een bestelling retour stuurt.

Het retour kun je ook vinden in je eigen account pagina.

Nee. Een mondmasker wordt gezien als hygiƫnisch product, vandaar dat deze niet kan worden geretourneerd.